начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

проблем с паркирането в двора адвокат

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблем с паркирането в двора адвокат

Мнениеот georgi1234 » 29 Юни 2020, 14:41

Здравейте имам проблем със съседите относно паркирането в двора,и съм рещил да си търся правата по съдебен ред към коя институция да се обърна какъв адвокат да търся и т.н.Ще копна своя стара публикация за да се ориантирате за какво става въпрос..........
Здравейте имам следния проблем.Закупих апартамент в блок на 4 етажа,дворното място е около 500 кв. м от които има отстъпено право на строеж на предприемача 200 кв.мЦелия парцел по нотариален акт се води на мен и още един съсобственик.Останалите 300 кв.м се намират зад блока като достъпът е по уличка около 3 метра широка и 10 дълга, която също е в моя парцел но входът на блока е във въпросната уличка.Имам проблем с комшиите защото постоянно паркират във въпросната уличка и аз не мога да си изкарам или вкарам колата и също имат претенции за 3 метра междублоково пространство.Та въпрост ми е някой може ли да се изкаже по темата кои какви права има защото разправиите не спират!
georgi1234
Нов потребител

Re: проблем с паркирането в двора адвокат

Мнениеот wladi » 13 Юли 2020, 22:05

Този блок ми заприлича на ЕС (при 4 ет.ще са повече от 3 бр. сам.Обекти).
Това закупуване на апартамент, заприличва на отстъпване право на строеж с/у обезщетение апартамент при запазване правото на собственост в/у незастроената част от земята (300 м2 отзад).
Вариант І - Решение на общо събрание на ЕС начина на ползване на ивицата с шир.3 м пред входа;
Вариант ІІ - монтирайте бариера и продавайте ползване на паркоместа, ако сте сигурен във собствеността на земята;
Истината рядко е чиста и никога проста
Аватар
wladi
Потребител

Назад към Етажна собственост